Ryby po milánsku

Suroviny

1 kg mražených ryb
(např.mořská štika)
1 velká cibule
hladká mouka na obalení
olej na osmažení
100 ml bílého vína
1 citron
4 velká rajčata
majoránka
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Ryby rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Nakrájíme na kousky asi velikosti dlaně, osolíme a opepříme a po obou stranách je obalíme v hladké mouce. Očistíme si cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Rajčata nařízneme do křížku, spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na plátky či na osminky.
Na hlubší pánvi si rozpálíme olej a připravené kousky ryby na něm opečeme. Poté k rybám přidáme cibuli a zpěníme ji. Nakonec přidáme nakrájená rajčata, majoránku, pepř a sůl, lehce promícháme, zakryjeme pokličkou a vše dusíme, až omáčka zhoustne. Nakonec přilijeme bílé víno a krátce ještě povaříme. Podáváme s dušenou rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 283x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryby po milánsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist