Pikantní vlašťovčí hnízda

Suroviny

6 větších vepřových řízků
6 vajec
6 plátků šunky
20 g mandlí
sůl
mletý pepř
karí koření
zelená petrželka 100 g másla
(alobal)
hořčice

recept nemá fotografii

Postup

Vepřové řízky naklepeme na navlhčeném prkénku, opepříme a potřeme hořčicí. Vejce uvařená na tvrdo rozkrojíme napříč, žloutek vyndáme a prolisujeme, okořeníme jej karí kořením, pepřem, solí, přidáme sekanou petrželovou nať, mandle a vrátíme je zpět do bílků. Vejce spojíme do původního tvaru, položíme je na řízky, na ně ještě plátek šunky, (můžeme zajistit párátkem nebo nití).
Takto připravené řízky položíme každý zvlášť na pruh alobalu, přidáme kousek másla, alobal pečlivě uzavřeme a dáme asi na 1 hodinu do dobře vyhřáté trouby. Hotová vlaštovčí hnízda před podáváním podélně rozkrojíme, obložíme smaženými brambůrkami, salátem, dušenými žampióny a tatarskou omáčkou s křenem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 260x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní vlašťovčí hnízda


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist