Plněné kůzlečí žebírko

Suroviny

750 g kůzlečího žebírka, na kterém se dá nakrojit kapsa
sůl
tuk
2 cibule
rozmarýn
vývar z kostí

Nádivka:
5 žemlí
100 ml mléka
2 vejce
sůl
mletý pepř
1 lžíce vegety
3 lžíce umytých nakrájených mladých kopřiv nebo 1 lžíce
nadrobno nakrájené zelené petrželové natě
1 stroužek česneku

recept nemá fotografii

Postup

Maso nařízneme od žeber, abychom vytvoříli hlubší širokou kapsu. Tu naplníme nádivkou, zašijeme silnou nití a opečeme na rozehřátém tuku. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, maso posypeme rozmarýnem, podlijeme vývarem a pečeme ve vyhřáté troubě 100-120 minut. Podle potřeby podléváme.

Nádivka: Žemle nakrájíme, pokapeme vlažným mlékem, přidáme vejce, sůl, pepř, vegetu, rozetřený česnek a nakrájené kopřivy či petrželovou nať. Vše dobře zamícháme.

Podáváme s bramborem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 950x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněné kůzlečí žebírko


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist