Slavnostní hrášková s krůtím masem

Suroviny

1 cibule
1 lžíce másla
1 brambora
300 g mraženého hrášku
500 ml slepičího vývaru z kostky
100 g mandlových lupínků
200 ml smetany ke šlehání
100 g krůtích prsíček
1 lžíce másla
pepř
sůl
muškátový oříšek
zelená petrželka na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a necháme na másle zesklovatět. Bramboru také oloupeme, nakrájíme na kostky a přidáme s hráškem k cibuli. Zamícháme a po chvíli zalijeme vývarem. Vaříme přikryté pokličkou asi 10 minut. Mezitím si opražíme na teflonové pánvi bez tuku mandlové lupínky. Dotuha ušleháme smetanu a mandle do ní vmícháme. Maso nakrájíme na nudličky a na rozpuštěném másle ho opečeme do zlatova. Polévku rozmixujeme, osolíme a opepříme a ochutíme strouhaným muškátovým oříškem. Rozdělíme ji na talíře, vmícháme mandlovou šlehačku a přidáme nudličky opečeného masa. Ozdobíme zelenou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 812x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Slavnostní hrášková s krůtím masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist