Holandské řízky
Suroviny
500 g mletého masa, nejlépe vepřové
200 - 300 g strouhaného sýra - cihla
2 dl mléka (cca půl hrnku)
sůl, pepř
Postup
Vše se důkladně promíchá a ze vzniklé hmoty se "uplácají" řízky a obalí se v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 10 924x
Hodnocení receptu:
8,06 (počet: 31)
8,06
31
10
Komentáře receptu Holandské řízky
anonym: | úterý 20. května 2008 |
Dobrá je k tomu i tatarka. | |
anonym: | úterý 4. září 2007 |
Do masové směsi je velice dobré přidat několik lžíček plnotučné hořčice. Řízky jsou pak mnohem chutnější!!! |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!