Mls z lososa

Suroviny

400 g filetů z lososa
3 lžíce citronové šťávy
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce plnotučné hořčice
sůl
mletý černý pepř
majoránka
tymián
bazalka
4 feferonky
čerstvá zelenina na ozdobení
plátek citronu

recept nemá fotografii

Postup

Lososové filety nakrájíme na kostky asi 2x2 cm a vložíme je do marinády smíchané z citronové šťávy, olivového oleje, hořčice, soli a koření. Necháme je v chladnu marinovat alespoň hodinu, ale můžeme marinovat i do druhého dne. Poté si nakrájíme feferonky na tenká kolečka, v pánvi rozpálíme malinko oleje (na teflonovou nemusíme dávat žádný) a kousky marinovaného lososa s kousky feferonek rychle opečeme. Podáváme s čerstvou zeleninou a pečivem.
Jinou, trochu náročnější, ale zato efektnější variantou je příprava špízu. Marinované kousky rybího masa napichujeme na špejli či jehlu střídavě s kousky feferonek a třešňových rajčat. Při grilování obracíme. Hotové pokapeme citronem a podáváme také s čerstvou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 368x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mls z lososa


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist