Čínský zelný salát

Suroviny

600 g hlávkového zelí
50 g černých hub
100 g kapie
2 lžíce octa
1 lžíce cukru
3 malé chilli papričky
6 zrnek jamajského pepře
3 lžíce oleje
špetka zázvoru
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Hlávku zelí rozkrojíme, zbavíme košťálu a nakrájíme na hrubší kostičky. V sítu zelí ponoříme do vařící vody, krátce ho spaříme, vyjmeme, necháme okapat a vychladnout. Přidáme k němu na menší kousky nakrájené černé houby a nakrájenou kapii. Ocet, cukr, 1 lžíci oleje a špetku zázvoru společně promícháme a nalijeme na nakrájené suroviny. Chilli papričky hrubě nakrájíme a společně s jamajským pepřem je osmahneme na rozpáleném oleji. Tento olej pak přecedíme do zelného salátu. Vše dobře promícháme a uložíme do chladna. Asi po hodině můžeme salát podávat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 538x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čínský zelný salát


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist