Kozí brada
Suroviny
1 kapusta
100 g slaniny
1 cibule
česnek podle chuti
sůl
houbové koření (Avocado)
sůl
brambory
klobása
kmín
2 lžíce hladké mouky
70 g másla
Postup
Listy kapusty opláchneme, silné košťály vykrojíme a listy nakrájíme na silnější proužky. Brambory očistíme, nakrájíme na kostičky o straně asi 1,5 cm a vhodíme je do vařící osolené vody s kmínem. Na pánvi rozpustíme tuk, osmahneme na něm na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme si tak světlou cibulovou jíšku. Když jsou brambory poloměkké, přidáme jíšku rozmíchanou ve vodě, nakrájenou kapustu, rozpuštěnou slaninu, klobásu nakrájenou na kolečka, houbové koření a prolisovaný česnek. Všechno společně dobře provaříme. Polévka je poměrně hustá a vydatná.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 976x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kozí brada
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!