Kozí brada

Suroviny

1 kapusta
100 g slaniny
1 cibule
česnek podle chuti
sůl
houbové koření (Avocado)
sůl
brambory
klobása
kmín
2 lžíce hladké mouky
70 g másla

recept nemá fotografii

Postup

Listy kapusty opláchneme, silné košťály vykrojíme a listy nakrájíme na silnější proužky. Brambory očistíme, nakrájíme na kostičky o straně asi 1,5 cm a vhodíme je do vařící osolené vody s kmínem. Na pánvi rozpustíme tuk, osmahneme na něm na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme si tak světlou cibulovou jíšku. Když jsou brambory poloměkké, přidáme jíšku rozmíchanou ve vodě, nakrájenou kapustu, rozpuštěnou slaninu, klobásu nakrájenou na kolečka, houbové koření a prolisovaný česnek. Všechno společně dobře provaříme. Polévka je poměrně hustá a vydatná.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 976x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kozí brada


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist