Šalvějové brambory
Suroviny
15 ks brambor
lístky čerstvé šalvěje
olivový olej na potření
sůl
Postup
Brambory očistíme a uvaříme tak, aby nebyly úplně dovařené. Vodu slijeme, brambory necháme vychladnout. Potom každou bramboru asi do poloviny nařízneme a do řezu vložíme lístek šalvěje. Brambory osolíme, potřeme olejem a každou zvlášť zabalíme do alobalu. Takto připravené brambory necháme v chladnu odležet. Poté je grilujeme po dobu 10 – 15 minut. Podáváme je jako přílohu například ke grilovanému masu.
Poznámka:
Při otvírání alobalu dáváme pozor na horkou páru!
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 788x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Šalvějové brambory
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!