Treska se zeleninou WOK
Suroviny
500 g filetů z tresky
1 balíček mražené zeleniny WOK Classic
150 g hlávkového zelí
4 rajčata
6 naťových cibulek
3 stroužky česneku
1 lžíce oleje
2-3 chilli papričky (nebo chilli koření)
trochu cukru
200 ml vývaru z kostky
sůl
Postup
Chilli papričky nařízneme a vybereme z nich semena. Opláchneme je a jemně nakrájíme. Stejně jemně nakrájíme oloupané stroužky česneku. Hlávkové zelí nakrájíme nebo nakrouháme na delší tenké nudličky, omytá rajčata nakrájíme nahrubo. Rybí filety opláchneme, osušíme, posolíme a jsou-li větší, překrojíme na polovinu (bude se s nimi lépe manipulovat). Na pánvi si rozpálíme olej a na něm orestujeme rajčata, ryby, česnek a chilli papričky po dobu asi 8 minut. Potom rybu a rajčata vyjmeme a odložíme, na pánev přilijeme trochu oleje, rozpálíme na maximum a restujeme na něm nakrájené hlávkové zelí asi dvě minuty. Poté přidáme nerozmraženou zeleninu WOK, trochu cukru a za stálého míchání restujeme asi 5 minut. Na závěr vše zalijeme vývarem a necháme trochu povařit. Na talíř poklademe tepelně upravenou zeleninu, kousky rajčat a rybu navršíme na ni.
Poznámka:
Rybí filety lze také osolit, opepřit a obalit v hladké mouce a po obou stranách opéct.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 838x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Treska se zeleninou WOK
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!