Bublanina s kefírem
Suroviny
150 g hladké mouky
150 g polohrubé mouky
1 balíček kypřicího prášku
80 g másla
150 g moučkového cukru
3 vejce
200 ml kefíru
vanilkový cukr
600 g ovoce (čerstvého, zmraženého)
Postup
Nejdříve si rozpustíme máslo a necháme ho zchladnout. Do nádoby na šlehání nalijeme kefírové mléko, přidáme moučkový a vanilkový cukr, celá vejce a vše šleháme asi 2 minuty. Poté nalijeme do mísy, kde máme oba druhy mouky smíchané s práškem na pečivou a promícháme. Vlijeme do formy vytřené tukem a vysypané hrubou moukou, poklademe ovocem a pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů C.
Poznámka:
Rychlé a jednoduché. Na tento moučník lze dobře využít zmrazené drobnější ovoce.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 678x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Bublanina s kefírem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!