Bublanina s kefírem

Suroviny

150 g hladké mouky
150 g polohrubé mouky
1 balíček kypřicího prášku
80 g másla
150 g moučkového cukru
3 vejce
200 ml kefíru
vanilkový cukr
600 g ovoce (čerstvého, zmraženého)

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si rozpustíme máslo a necháme ho zchladnout. Do nádoby na šlehání nalijeme kefírové mléko, přidáme moučkový a vanilkový cukr, celá vejce a vše šleháme asi 2 minuty. Poté nalijeme do mísy, kde máme oba druhy mouky smíchané s práškem na pečivou a promícháme. Vlijeme do formy vytřené tukem a vysypané hrubou moukou, poklademe ovocem a pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů C.
Poznámka:
Rychlé a jednoduché. Na tento moučník lze dobře využít zmrazené drobnější ovoce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 567x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bublanina s kefírem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist