Pražský flamendr

Suroviny

400 g zadního hovězího masa
3 lžíce sádla nebo oleje
1 lžíce kečupu
200 g cibule
200 g paprik
pivo
sůl
mletá sladká paprika
česnek
drcený kmín

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme a asi dvě třetiny jemně nakrájíme. V kastrolu rozpálíme sádlo (olej) a cibuli na něm osmahneme dozlatova. Přidáme drobně nakrájené hovězí maso (nejlépe na nudličky), osolíme a krátce opečeme. Jakmile maso pustí vlastní šťávu, přidáme mletou papriku (množství podle chuti), prolisovaný česnek (2-4 stroužky), kmín a lžíci kečupu. Promícháme, podlijeme pivem a dusíme téměř doměkka. Ke konci přidáme jemně nastrouhaný zbytek cibule a nakrájené papriky (hezké jsou různobarevné). Ještě chvíli společně dusíme, nezahušťujeme. Podáváme s pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 635x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pražský flamendr


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist