Pražský flamendr
Suroviny
400 g zadního hovězího masa
3 lžíce sádla nebo oleje
1 lžíce kečupu
200 g cibule
200 g paprik
pivo
sůl
mletá sladká paprika
česnek
drcený kmín
Postup
Cibuli oloupeme a asi dvě třetiny jemně nakrájíme. V kastrolu rozpálíme sádlo (olej) a cibuli na něm osmahneme dozlatova. Přidáme drobně nakrájené hovězí maso (nejlépe na nudličky), osolíme a krátce opečeme. Jakmile maso pustí vlastní šťávu, přidáme mletou papriku (množství podle chuti), prolisovaný česnek (2-4 stroužky), kmín a lžíci kečupu. Promícháme, podlijeme pivem a dusíme téměř doměkka. Ke konci přidáme jemně nastrouhaný zbytek cibule a nakrájené papriky (hezké jsou různobarevné). Ještě chvíli společně dusíme, nezahušťujeme. Podáváme s pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 745x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Pražský flamendr
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!