Maso paní sládkové
Suroviny
400 g vepřového masa z kýty nebo plece
3 lžíce sádla
1 velká cibule
sůl
drcený kmín
oregano
hladká mouka
100 g paprikované klobásy (čabajská, dunajská)
světlé pivo
Postup
Maso nakrájíme na drobnější kostičky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na polovinu a nakrájíme na půlkolečka. V kastrolu rozpálíme sádlo, opečeme na něm cibuli do zlatova a přidáme nakrájené maso. Osolíme, okořeníme a ve vlastní šťávě dusíme téměř doměkka. Ke konci dušení přidáme oloupanou a na plátky nakrájenou klobásu, lehce vše zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a poté zalijeme pivem. Promícháme a necháme ještě asi 10 – 15 minut provařit. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 747x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Maso paní sládkové
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!