Roštěná na houbách
Suroviny
hovězí nebo roštěnky
cibule
olej
houby (buď směs nebo žampióny)
pepř, sůl
zázvor nebo sl. paprika
mletý kmín
voda nebo vývar
masox
Postup
Cibuli nechat osmažit do zlatova, přidá se maso (nakrájené buď na kostičky nebo na plátky), až se maso "opeče" tak se přidají houby, sůl, pepř, mletý kmín, trochu zázvoru nebo sl. papriky, voda nebo vývar a nechá se to dusit, nejlépe v tlakáči. Když je maso měkké, přidá se masox, voda a nechá se přejít varem a zahustí se to moukou s vodou nebo jíškou a znova se to nechá přejít varem.
Do hotové omáčky se může na talíř podávat nastrouhaná okurka smíchaná s nastrouhaným vajíčkem natvrdo
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 14 495x
Komentáře receptu Roštěná na houbách
anonym: | pátek 13. ledna 2017 |
kolik masa 20 dkg nebo 200 kg ??? |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!