Vepřové kotlety plněné zeleninou a sýrem

Suroviny

1 silnější vepřové kotlety bez kosti
40 g brambor
40 g mrkve
40 g mraženého hrášku
30 g pórku
40 g růžičkové kapusty
80 g cibule
40 g sýra eidam
50 g stolního oleje
20 g strouhanky
30 g sojové omáčky
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Vyšší vepřové kotlety z boku prořízneme a vytvoříme kapsu. Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme ji na malé kostičky. Cibuli dáme stranou, k ostatní zelenině přidáme propláchnutý hrášek nastrouhaný sýr, strouhanku, sojovou omáčku a sůl. Zeleninovou směs promícháme a naplníme jí připravené kotlety. Otvory spojíme párátkem nebo jehlami na závitky a kotlety po obou stranách opečeme v rozpáleném oleji. Vyjmeme je a na zbylém oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli, zalijeme ji vodou nebo vývarem a necháme chvíli povařit. Potom vložíme opečené kotlety a pod pokličkou zvolna dusíme do měkka. Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory a například se salátem z červené řepy.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 298x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové kotlety plněné zeleninou a sýrem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist