Perličková polévka
Suroviny
100 g jemných perličkových krup
králičí vnitřnosti a hlava
1 pórek
1 petržel
1 mrkev
kousek celeru
1 větší cibule
1 stroužek česneku
sůl
4 kuličky pepře
2 kuličky nového koření
1 bobkový list
1 lžička Vegety
Postup
Kroupy perličky uvaříme v osolené vodě zvlášť. Z králičích vnitřností, hlavy, soli a koření si připravíme vývar. Měkké maso vyjmeme, vývar procedíme. Přidáme do něj nakrájenou zeleninu a uvaříme do měkka. Ke konci přidáme i nakrájené maso, uvařené krupky a lžičku Vegety. Hotovou polévku posypeme nasekanou zelenou petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 530x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Perličková polévka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!