Čabajková pomazánka
Suroviny
80 – 100 g čabajkové klobásy
130 g Ramy
40 g kysaného zelí
40 g červené papriky
mletý pepř
drcený kmín
sůl
Postup
Čabajkovou klobásu oloupeme a umeleme na masovém strojku. Z kysaného zelí vymačkáme přebytečnou tekutinu a jemně ho nakrájíme. Červenou papriku (může být i sterilovaná) nakrájíme na malé kostičky. Všechny suroviny přidáme do změklé Ramy a dobře promícháme. Mažeme na chléb, bílé či celozrnné pečivo. Můžeme ozdobit čerstvou zeleninou (plátek okurky či rajčete, proužek papriky).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 776x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Čabajková pomazánka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!