Zvěřina na zelenině

Suroviny

800 g masa ze zvěřiny (např. srnčí kýta)
200 g slaniny
6 menších brambor
6 malých cibulek
2 mrkve
2 petržele
1 celer
250 ml červeného vína
6 stroužků česneku
1 bujonová kostka
6 kuliček jalovce
6 kuliček nového koření
2 bobkové listy
mletý pepř
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Zvěřinu očistíme od tuku, odblaníme, osolíme, prošpikujeme částí slaniny a potřeme prolisovaným česnekem. Maso opečeme po všech stranách na oleji se zbylou slaninou, kterou jsme nakrájeli na kostičky. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a petržel a celer nakrájený na kostičky, koření, celé cibulky a na kolečka nakrájené brambory. Podlijeme vývarem z bujonové kostky a pečeme v troubě za občasného přelévání červeným vínem a vypečenou šťávou. Po upečení zvěřinu nakrájíme na plátky, obložíme zeleninou a podáváme s chlebem. A sklenkou červeného vína.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 374x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zvěřina na zelenině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist