Vepřové ragú nadivoko

Suroviny

500 g vepřového masa (ramínko)
olej
kousek celeru
1 mrkev
1 petržel
1 cibule
mletý pepř
1/2 lžičky mletého nového koření
tymián
1 bobkový list
250 ml červeného vína
2 lžíce kečupu
1 lžíce hladké mouky

recept nemá fotografii

Postup

Vepřové maso nakrájíme na stejné velké kostky. Na oleji zpěníme zeleninu nakrájenou na nudličky nebo drobné kostičky, přidáme cibuli a vše osmahneme. Potom vmícháme nakrájené maso a krátce opečeme po všech stranách. Potom vše podlijeme polovinou vína a trochou vody, přidáme koření, zamícháme a pomalu dusíme až maso téměř změkne. Občas zkontrolujeme a podle potřeby podléváme. Nakonec přidáme kečup a mouku rozmíchanou v troše vody, promícháme a necháme provařit. Naposledy vmícháme zbylé víno a prohřejeme. Podáváme s rýží, houskovými knedlíky či těstovinami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 096x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0,00 (počet: 1) 0,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové ragú nadivoko


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist