Kuřecí játra s mrkví

Suroviny

500 g kuřecích jater
100 g mrkve
100 g celeru
50 g másla
3 lžíce oleje
sůl
pepř
3 lžíce kečupu
100 g šunkového salámu

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si očistíme celer a mrkev a nakrájíme je na jemné nudličky (můžeme také nastrouhat na hrubém struhadle). Zeleninu dáme do kastrolku, osolíme, přidáme kousek másla, podlijeme trochu vodou a dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Mezitím si opláchneme játra, necháme je okapat a nakrájíme je na menší kousky. Na větší pánvi si rozpálíme olej a játra na něm rychle orestujeme. Potom přidáme šunkový salám nakrájený na proužky, podušenou zeleninu a kečup. Osolíme a opepříme, lehce promícháme a chvíli ještě společně prohřejeme. Podáváme s rýží, bramborem, ale i s hranolky. Doplníme čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Poznámka:
Rychlé, finačně nenáročné.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 997x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí játra s mrkví


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist