Karamelová poleva
Suroviny
180 g moučkového cukru
voda
Postup
Čtvrtinu dávky cukru vložíme na pánvičku a za stálého míchání upražíme světle červený karamel. Zalijeme jej třemi lžícemi vody a za stálého míchání rozvaříme, až vznikne hladký krém. Vlijeme jej do prosátého moučkového cukru a pilně mícháme, až je poleva hladká a lesklá. Podle potřeby přidáme ještě lžičku vody.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 474x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Karamelová poleva
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!