Zelené fazolky

Suroviny

600 g zelených fazolových lusků (čerstvých nebo mražených)
2 lžíce másla
1 cibule
2 stroužky česneku
4 plátky šunky
4 rajčata
sůl
mletý pepř
tymián

recept nemá fotografii

Postup

Fazolové lusky očistíme, nakrájíme našikmo na menší kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Mezitím spaříme ve vařící vodě rajčata nakrojená do křížku, po mírném zchladnutí je oloupeme a nakrájíme na kousky. V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a osmahneme. Poté přidáme na nudličky nakrájenou šunku a pokrájená rajčata, osolíme a okořeníme a dusíme společně asi 5 minut. Nakonec vložíme uvařené a okapané fazolky, promícháme a společně ještě asi 2 minuty podusíme. Podáváme jako samostatné jídlo.
Poznámka: Fotografie je od Ivy Páčové.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 024x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zelené fazolky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist