Vinné zelí
Suroviny
600 g kysaného zelí
4 lžíce oleje
20 g cukru
10 jalovčinek
200 ml bílého vína
sůl
Postup
Kysané zelí necháme okapat a překrájíme ho na menší kousky. V hrnci nebo vyšším kastrolu ho podusíme na rozehřátém oleji. Přidáme trochu cukru a jalovčinky, osolíme, zalijeme vínem, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Používáme jako přílohu k masu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 632x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vinné zelí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!