Ostrá krůtí směs
Suroviny
600 g krůtího masa s prsou
1 cibule
3 stroužky česneku
2 feferonky
2 sladkokyselé okurky
2- 4 lžíce kečupu
4 lžíce oleje
mletý pepř
sůl
zelená petrželka
Postup
Krůtí maso nakrájíme na plátky, lehce je naklepeme a potom pokrájíme na proužky velikosti malíčku. Všechnu zeleninu si očistíme a nakrájíme. Cibuli na kostičky, feferonky na tenké proužky, kyselé okurky na půlkolečka. Na pánvi si rozpálíme olej a nakrájené maso na něm rychle orestujeme. Osolíme ho a mírně opepříme. Přidáme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, drobně nakrájené feferonky a okurky. Promícháme a přidáme kečup (množství podle chuti). Krátce podusíme a podáváme s rýží. Zdobíme čerstvou zelenou petrželkou.
Poznámky:
Je to rychlé, celá příprava trvá 15-20 minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 482x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Ostrá krůtí směs
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!