Polévka na divoko
Suroviny
3 kuřecí skelety
sůl
tymián
bobkový list
nové koření
3 kuličky jalovce
mrkev
celer
petržel
cibule
mouka
2 žemle
Postup
Kuřecí kostry uvaříme v osolené vodě, vyjmeme, necháme trochu zchladnout a maso obereme. Vývar procedíme. Kořenovou zeleninu a cibuli očistíme a nahrubo nastrouháme. Do hrnce dáme rozehřát sádlo, na kterém osmažíme kořenovou zeleninu společně s kořením a cibulí. Přidáme obrané a nakrájené maso z kuřecích skeletů, zalijeme vývarem a asi 15 minut provaříme. Žemli nakrájíme na kousky a osmažíme na kousku másla nebo na lžíci sádla. Posypeme jí až polévku nalitou do talíře.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 672x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Polévka na divoko
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!