Masová směs s Moravankou
Suroviny
400 g vepřových jater
400 g vepřové kýty
1 sklenička zeleniny Moravanka
1 vajíčko
sůl
olej
1 lžička škrobové moučky
Postup
Jde o rychlé a velmi jednoduché jídlo. Vepřová játra dobře opláchneme, nakrájíme na kousky a promícháme s troškou máčeného škrobu. Také vepřovou kýtu si nakrájíme na nudličky a smícháme s rozšlehaným a osoleným vajíčkem. Každé maso máme ve zvláštní nádobě a máme-li čas, necháme ho chvíli odležet. Zeleninu Moravanka přecedíme a větší kusy nakrájíme (okurky na kolečka, feferonku na menší kousky). Na pánvi si rozpálíme olej, nejdříve na něm opečeme játra a dáme je stranou. Potom na oleji opečeme vepřové maso. Jakmile zbělí, přidáme již opečená játra a nakrájenou zeleninu Moravanka. Promícháme a necháme chvíli prohřát. Podáváme s rýží a ozdobíme listy hlávkového salátu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 504x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Masová směs s Moravankou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!