Restovaná játra s rajčaty a pórkem
Suroviny
(pro 2 osoby)
400 g jater
2 rajčata
sójová omáčka
100 ml bílého vína
pórek
sůl
olej
Postup
Játra nakrájíme na plátky, očistíme je a nesolená orestujeme po obou stranách, nejprve na rozpáleném oleji, pak teplotu ztlumíme a k oleji přilijeme víno a trochu sójové omáčky. Hotová játra osolíme, přendáme do tepla a do tuku dáme na silnější kolečka nakrájená rajčata a pórek. Rajčata opečeme po obou stranách.
Podáváme s hranolkami nebo s vařenými bramborami, podle chuti i s tatarskou omáčkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 307x
Komentáře receptu Restovaná játra s rajčaty a pórkem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!