Salát z červených fazolí

Suroviny

300 g červených fazolí
4 žampiony
1 bílá cibule
2 červené cibule
pórek
2 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
olivový olej
2 feferonky
balzamikový ocet



recept nemá fotografii

Postup

Červené fazole uvaříme a necháme vychladnout (nebo použijeme sterilované fazole bez nálevu). Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Obojí cibuli také očistíme a nakrájíme na tenká půlkolečka, česnek oloupeme a prolisujeme. Feferonky jemně nakrájíme. Pórek (menší) očistíme a nakrájíme na kolečka. Všechnu zeleninu a nakrájené žampiony lehce promícháme, osolíme a opepříme, zakápneme olivovým olejem a balzamikovým octem a necháme v chladnu proležet.
Poznámky:
Množství surovin není uváděno přesně - je možné si ho přizpůsobit podle vlastní chuti nebo zvyklostí. Nezaměnitelnou chuť tomuto salátu dodává balzamikový ocet - proto doporučuji nenahrazovat obyčejným octem!

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 295x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Salát z červených fazolí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist