Aljašská treska v pivním těstíčku

Suroviny


600 g aljašské tresky (mražené)
1 vejce
světlé pivo
60 g hladké mouky
citron
sůl
olej
Omáčka:
200 g majonézy
200 g zakysané smetany
60 g čerstvého kopru
citron
cukr
sůl
bílý pepř

recept nemá fotografii

Postup


Filety rozmrazíme, opláchneme, osušíme a po obou stranách osolíme. Pokapeme je citronovou šťávou. Z mouky, jednoho vejce a asi 3 lžic piva připravíme husté těstíčko. Filety v něm obalíme a prudce osmažíme v rozpáleném oleji. Podáváme se studenou koprovou omáčkou, kolečkem či měsíčkem citronu a obložené čerstvou zeleninou.
Příprava omáčky:
Všechny uvedené suroviny na omáčku promícháme (čerstvý kopr nasekáme) a omáčku necháme vychladit.
Poznámky:
Konečně jsem vyzkoušela a je to výborné. Místo omáčky (kopr u nás není oblíben) jsem doplnila pikantním zeleninovým salátem s červenými fazolemi (viz salát Dračí dech).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 356x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Aljašská treska v pivním těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist