Masová řezanka s cuketou

Suroviny

500 g vepřového masa
1 vajíčko
1 lžička maizeny
3 cibule
200 g cukety
4 lžíce kečupu
1- 2 lžíce sojové omáčky
1 zelená paprika
(1 feferonka)
sůl
chilli koření
olej
(houby)

recept nemá fotografii

Postup

V misce si rozmícháme celé vajíčko se špetkou soli a lžičkou maizeny. Vepřové maso nakrájíme na hranolky velikosti malíčku, přidáme do misky a vše dobře promícháme. Takto naložené maso necháme odležet v chladnu asi 2 až 3 hodiny. Další úprava jídla je poměrně rychlá - stačí na ni půl hodiny. Nejdříve si nakrájíme všechny suroviny - cibuli na půlkolečka, cuketu na tenčí hranolky, papriku na proužky, (houby na plátky, feferonku na proužky). Na pánvi rozpálíme olej, osmahneme na něm maso a potom přidáme všechnu nakrájenou zeleninu, kečup, sojovou omáčku a trochu chilli koření. Promícháme a necháme asi 10 minut podusit. Podle potřeby dosolíme. Podáváme s rýží, ale stačí také chléb.
Poznámky:
Feferonka a použití většího množství koření zvýší ostrost jídla - nemáme-li rádi, můžeme vynechat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 008x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Masová řezanka s cuketou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist