Uherská rybí polévka
Suroviny
750 g kapra
1 cibule
1/2 celeru
1 mrkev
1 petržel
3 lžíce rajčatového protlaku
mletá sladká paprika
mletý pepř
sůl
špetka mletého nového koření
bobkový list
tymián
1 l vody
250 ml zakysané smetany
olej
Postup
Rybí maso vykostíme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a posypeme mletou paprikou. Zeleninu očistíme, nahrubo nastrouháme a spolu s nakrájenou cibulí osmahneme dozlatova na tuku ve větším hrnci. Pak přidáme připravené kousky rybího masa, opečeme je, přidáme rajčatový protlak a koření, zalijeme vodou a smetanou a vaříme, až maso změkne. Hotovou polévku dochutíme solí a podáváme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 503x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Uherská rybí polévka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!