Uherská rybí polévka

Suroviny

750 g kapra
1 cibule
1/2 celeru
1 mrkev
1 petržel
3 lžíce rajčatového protlaku
mletá sladká paprika
mletý pepř
sůl
špetka mletého nového koření
bobkový list
tymián
1 l vody
250 ml zakysané smetany
olej

recept nemá fotografii

Postup

Rybí maso vykostíme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a posypeme mletou paprikou. Zeleninu očistíme, nahrubo nastrouháme a spolu s nakrájenou cibulí osmahneme dozlatova na tuku ve větším hrnci. Pak přidáme připravené kousky rybího masa, opečeme je, přidáme rajčatový protlak a koření, zalijeme vodou a smetanou a vaříme, až maso změkne. Hotovou polévku dochutíme solí a podáváme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 503x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Uherská rybí polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist