Játra se žampiony a pórkem

Suroviny

400 g vepřových jater
3 žampiony
1 stroužek česneku
1 malý pórek
1/2 lžičky soli
1 lžička sojové omáčky
1 lžíce máčeného škrobu
1/2 lžičky Glutasolu
3 lžíce sádla

recept nemá fotografii

Postup

Očištěná a opraná játra nakrájíme na malé tenké plátky a smícháme je s prolisovaným či utřeným stroužkem česneku a solí. Škrobovou moučku si rozmícháme se lžící vody a přilijeme k nakrájenému masu a promícháme. Očistíme si žampiony a nakrájíme je na plátky. Také pórek očistíme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi si rozpálíme sádlo, játra na něm prudce opečeme, přidáme žampiony a pórek, zamícháme a zmírníme teplotu. Potom ke směsi přidáme sojovou omáčku, špetku Glutasolu a podle potřeby přidáme pár lžic vývaru. Vše promícháme a necháme ještě trochu prohřát. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 009x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Játra se žampiony a pórkem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist