Kedlubnové zelí i pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
400 g kedluben
20 g oleje
20 g cibule
10 g hladké mouky
kmín
ocet
sůl
Postup
Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a necháme zpěnit na oleji, přidáme kedlubny, okmínujeme a dusíme doměkka. Zahustíme moukou a podle potřeby osolíme a dochutíme octem.
Celkem: energetická hodnota 1459 kJ, sacharidy 34 g, tuky 21 g, bílkoviny 10 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 245x
Hodnocení receptu:
9,29 (počet: 7)
9,29
7
10
Komentáře receptu Kedlubnové zelí i pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!