Drůbeží játra na tymiánu s mandlemi

Suroviny

500 g drůbežích jater
olej na osmažení
4 lžíce kečupu
tymián (lépe čerstvý)
40 g mandlí
worcesterská omáčka
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Mandle přelijeme vařící vodou, ponecháme je v ní asi 30 sekund, zcedíme je, propláchneme studenou vodou a oloupeme je. Játra odblaníme, nakrájíme je na stejně velké kousky a osmažíme je na rozpáleném oleji (asi 6-7 minut). Přidáme k nim kečup, mandle, tymián a worcesterskou omáčku, promícháme, nakonec osolíme a prohřejeme. Podáváme s rýží. Vhodnou přílohou je nejen salát, ale i ovocný kompot.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 754x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Drůbeží játra na tymiánu s mandlemi


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist