Drůbeží játra na tymiánu s mandlemi
Suroviny
500 g drůbežích jater
olej na osmažení
4 lžíce kečupu
tymián (lépe čerstvý)
40 g mandlí
worcesterská omáčka
sůl
Postup
Mandle přelijeme vařící vodou, ponecháme je v ní asi 30 sekund, zcedíme je, propláchneme studenou vodou a oloupeme je. Játra odblaníme, nakrájíme je na stejně velké kousky a osmažíme je na rozpáleném oleji (asi 6-7 minut). Přidáme k nim kečup, mandle, tymián a worcesterskou omáčku, promícháme, nakonec osolíme a prohřejeme. Podáváme s rýží. Vhodnou přílohou je nejen salát, ale i ovocný kompot.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 826x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Drůbeží játra na tymiánu s mandlemi
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!