Pečené uzené maso k luštěninám
Suroviny
700 g uzeného masa (krkovička)
2 velké cibule
kmín
(sůl)
vývar z kostky
2 lžíce másla
Postup
Uzené maso nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme, rozdělíme na čtvrtky a z nich oddělíme plátky. Pekáč vymažeme máslem, poklademe do něj maso, posypeme hustě cibulí, podlijeme asi 200 ml vývaru a dáme péct do trouby. Máme-li méně slané uzené maso, můžeme ho ještě trochu posolit. Jakmile je měkké, servírujeme ho s čočkovou nebo hrachovou kaší. Cibule, se kterou se uzené maso peklo, dobře luštěniny ochutí.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 131x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Pečené uzené maso k luštěninám
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!