Pečené uzené maso k luštěninám

Suroviny

700 g uzeného masa (krkovička)
2 velké cibule
kmín
(sůl)
vývar z kostky
2 lžíce másla

recept nemá fotografii

Postup

Uzené maso nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme, rozdělíme na čtvrtky a z nich oddělíme plátky. Pekáč vymažeme máslem, poklademe do něj maso, posypeme hustě cibulí, podlijeme asi 200 ml vývaru a dáme péct do trouby. Máme-li méně slané uzené maso, můžeme ho ještě trochu posolit. Jakmile je měkké, servírujeme ho s čočkovou nebo hrachovou kaší. Cibule, se kterou se uzené maso peklo, dobře luštěniny ochutí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 131x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečené uzené maso k luštěninám


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist