Ananasové zelí

Suroviny

800 g kysaného zelí
50 g oleje
1/8 l bílého vína
1/8 litru šťávy z ananasového kompotu
sůl
cukr
150 g ananasu

recept nemá fotografii

Postup

Kyselé zelí překrájíme, do kastrolu dáme olej, přidáme nakrájené zelí a asi 10 minut dusíme. Přilijeme víno a šťávu z ananasu, podle chuti osolíme a osladíme a dusíme doměkka. Potom na zelí poklademe kostičky ananasu a ještě krátce společně podusíme. Hotové zelí ozdobíme čtvrtkami rajčat a zelenou petrželí. Podáváme ho jako přílohu k pečeným klobásám, k pečenému vepřovému masu apod.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 977x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ananasové zelí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist