Pikantní mexické rizoto

Suroviny

vařená rýže
cibule
česnek
sladká paprika
pepř
sůl
paprika
feferonka
rajčata
klobása
1 lžička čerstvého oregana
olej

recept nemá fotografii

Postup

Rýži si uvaříme, všechnu zeleninu si očistíme a nakrájíme. Na větší pánvi si rozpálíme tuk a nakrájenou cibuli a česnek na něm osmahneme dozlatova. Přidáme na proužky nakrájenou papriku, malou feferonku a rajčata nakrájená na dílky, osolíme a podusíme. Potom přidáme na kolečka nakrájenou klobásu (nebo párek), pepř a mletou papriku. Vše smícháme s předem uvařenou rýží. Pro lepší chuť rizoto můžeme ještě zapéct v předehřáté troubě. Podáváme samozřejmě se zeleninovým salátem.
Poznámka: Rajčata je vhodné před použitím naříznout do křížku, spařit horkou vodou a oloupat. Množstvé jednotlivých surovin volíme podle chuti.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 458x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní mexické rizoto


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist