Pikantní mexické rizoto
Suroviny
vařená rýže
cibule
česnek
sladká paprika
pepř
sůl
paprika
feferonka
rajčata
klobása
1 lžička čerstvého oregana
olej
Postup
Rýži si uvaříme, všechnu zeleninu si očistíme a nakrájíme. Na větší pánvi si rozpálíme tuk a nakrájenou cibuli a česnek na něm osmahneme dozlatova. Přidáme na proužky nakrájenou papriku, malou feferonku a rajčata nakrájená na dílky, osolíme a podusíme. Potom přidáme na kolečka nakrájenou klobásu (nebo párek), pepř a mletou papriku. Vše smícháme s předem uvařenou rýží. Pro lepší chuť rizoto můžeme ještě zapéct v předehřáté troubě. Podáváme samozřejmě se zeleninovým salátem.
Poznámka: Rajčata je vhodné před použitím naříznout do křížku, spařit horkou vodou a oloupat. Množstvé jednotlivých surovin volíme podle chuti.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 458x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Pikantní mexické rizoto
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!