Brambory s fazolovými lusky
Suroviny
800 g brambor
250 g mražených fazolových lusků
sůl
1 červená paprika
8 lžic oleje
2 lžičky naloženého zeleného pepře
Postup
Balíček s mraženými fazolovými lusky necháme roztát. Nahrubo je pokrájíme, povaříme v osolené vodě, scedíme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Papriku omyjeme, vyjmeme semeník a nakrájíme ji na tenké nudličky. Pažitku omyjeme a až na několik stébel ji pokrájíme. Brambory omyjeme, oloupeme, nahrubo nastrouháme a po částech je opékáme na rozpáleném oleji dozlatova. Nakonec dáme všechny osmažené brambory na velkou pánev, přidáme fazolové lusky, nakrájenou papriku a společně opékáme ještě asi 3 minuty. Přidáme nahrubo posekaný zelený pepř a ozdobíme pažitkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 962x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Brambory s fazolovými lusky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!