Sterilovaný hrášek ve sladkokyselém nálevu
Suroviny
Čerstvý mladý sladký hrášek
Nálev:
1 l vody
0.25 l 8% octa
20 g so;i
70 g cukru
Postup
Vyloupaný hrášek vsypeme do vařící vody, povaříme 8-10 minut, scedíme a ve studené vodě vychladíme. Necháme jej odkapat na sítu, vsypeme do čistých (menších) sklenic a zalijeme horkým nálevem. Sklenice dobře uzavřeme, vložíme do zavařovacího hrnce s horkou vodou.Sklenice o objemu 0,5 l sterilujeme při 90 stupních asi 20 minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3 824x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Sterilovaný hrášek ve sladkokyselém nálevu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!