Rybí filé v sójové omáčce

Suroviny

800 g rybího filé
100 g cibule
3 stroužky česneku
20 ml octa
20 ml sójové omáčky
10 g cukru
40 ml citrónové šťávy
sůl
5 g chilli koření nebo 4 chilli papričky
40 g stolního oleje

recept nemá fotografii

Postup

Rybí filé naporcujeme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet v chladnu. Zatím si nakrájíme cibuli, oloupeme česnek, nakrájíme chilli papričky. Na pánvi si rozpálíme olej a porce filé v něm prudce po obou stranách opečeme. Rybu vyjmeme a na oleji osmahneme cibuli, chilli papričky a prolisovaný česnek. Když je cibule měkká, přidáme tři lžíce vody, cukr, sójovou omáčku, ocet a sůl a vše zamícháme. Rybu potom vrátíme do pánve a dusíme do měkka. Podáváme například s bramborovou kaší, ale stačí i chléb.

Poznámka: Na obrázku je praktická ukázka toho, jak se příliš tenké plátky filé při úpravě tohoto jídla rozlámou na menší kousky. Nebo je to neobratnost kuchařky Ale i tak je to dobré. Je to taková "čína" z filé...

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 106x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí filé v sójové omáčce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist