Rybí filé po švédsku
Suroviny
400 g rybího filé
30 g anglické slaniny
150 g jablek
100 g cibule
citrónová šťáva
mletý pepř
sůl
Postup
Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme v pekáči. Na ni položíme porce osoleného a opepřeného filé a pokapeme ho citrónovou šťávou. Pekáč vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 10 až 15 minut. Mezitím si oloupeme jablka a nakrájíme je na plátky. Také cibuli oloupeme a nakrájíme ji na kostičky. Filé po upečení z pekáče vyjmeme a na zbylém tuku osmahneme cibuli a plátky jablek. Filé na talíři obložíme opečenými jablky a cibulí.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 516x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Rybí filé po švédsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!