Grilovaná jablka
Suroviny
4 jablka
džem
oříšky
trochu rumu
zmrzlina
Postup
Také Vás někdy honí mlsná Zkuste následující recept:
Jablka omyjeme, osušíme a vykrojíme jádřince. Potom jablka namočíme asi na 15 minut do vody, aby se na grilu nespálila. Před grilováním je napíchneme na špejli nebo na jehlu a grilujeme je 10 až 15 minut. Můžeme je také zabalit do alobalu (v tomto případě můžeme otvor po jádřinci naplnit například brusinkovým džemem s nasekanými oříšky a zakápnout rumem), grilování potom trvá asi 20 minut. Hotová jablka rozpůlíme a podáváme s kopečkem zmrzliny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 826x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Grilovaná jablka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!