Biftek pro diabetiky
Suroviny
(pero 4 osoby)
360 g hovězího masa
40 g oleje
sůl, pepř
Postup
Z vhodného hovězího masa nakrájíme asi 3 cm široké bifteky, lehce je naklepeme, opepříme, zakapeme olejem a necháme v chladnu odležet. Pak podle chuti propékáme na různou míru po obou stranách na oleji a teprve potom osolíme.
Nejméně propečený biftek (krvavý) - maso musí být velmi kvalitní!
Středně propečený (medium) má růžový střed.
Dobře propečený biftek (well done) je po celém řezu hnědě zbarvený.
Celkem: energetická hodnota 3668 kJ, sacharidy 0 g, tuk 63 g, bílkoviny 75 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 6 597x
Komentáře receptu Biftek pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!