Svařené víno v mikrovlnce
Suroviny
1/2 l červeného vína
4 ks hřebíčky
1 ks bobkový list
2 ks kůry skořice
100 g cukru
4 plátky pomeranče
1 citrón nakrájený na plátky
Postup
Doba tepelného zpracování při:
600 (500) wattech 3 (3 1/2) min.
360 (330) wattech 5 (5 14) min.
Celková doba tepelného zpracování: 8 (8 3/4) min.
Všechny přísady dáme do misky, smícháme a zakryté ohříváme 3 (3 1/2) min. při 600 (500) wattech. Potom necháme dojít 5 (5 1/4) min. při 360 (330) wattech. Hotové víno přecedíme a nalijeme do sklenic.
Recept je poněkud nákladnější a také vydatný (810 kj / 190 kcal na jednu porci). Recept je sice určen pro 4 porce, ale zřejmě ne pro Slováky (podle mých zkušeností ani Čechům to nestačí).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 725x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Svařené víno v mikrovlnce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!