Svařené víno v mikrovlnce

Suroviny

1/2 l červeného vína
4 ks hřebíčky
1 ks bobkový list
2 ks kůry skořice
100 g cukru
4 plátky pomeranče
1 citrón nakrájený na plátky

recept nemá fotografii

Postup

Doba tepelného zpracování při:
600 (500) wattech 3 (3 1/2) min.
360 (330) wattech 5 (5 14) min.
Celková doba tepelného zpracování: 8 (8 3/4) min.

Všechny přísady dáme do misky, smícháme a zakryté ohříváme 3 (3 1/2) min. při 600 (500) wattech. Potom necháme dojít 5 (5 1/4) min. při 360 (330) wattech. Hotové víno přecedíme a nalijeme do sklenic.
Recept je poněkud nákladnější a také vydatný (810 kj / 190 kcal na jednu porci). Recept je sice určen pro 4 porce, ale zřejmě ne pro Slováky (podle mých zkušeností ani Čechům to nestačí).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 725x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Svařené víno v mikrovlnce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist