Pikantní kuřecí maso

Suroviny

500 g kuřecího masa (nejlépe prsíčka)
100 g šunky (šunkového salámu)
2 lžičky sladké mleté papriky
2 lžíce kečupu
půl lžičky soli
1 lžička worchesteru
1 větší cibule
5 lžic oleje

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí maso nakrájíme asi na půlcentimetrové hranolky. Také šunku nebo šunkový salám si nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme si ji nadrobno. Na pánvi nebo v kastrolu si rozpálíme olej a nakrájené kuřecí maso na něm za stálého míchání opečeme. Trvá to asi 5 minut. Přidáme šunku, zaprášíme paprikou a zamícháme. Po zpěnění tj. asi za 2 minuty přidáme kečup, sůl a worchester. Opět zamícháme a asi po dalších dvou minutách přidáme jemně nakrájenou cibuli a podlijeme dvěma lžíce teplé vody. Promícháme, minutu či dvě podusíme a můžeme podávat. Vhodnou přílohou je rýže či bramborová kaše a zeleninový salát.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 065x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní kuřecí maso


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist