Čínský meč

Suroviny

700 g vepřového masa (plecko, kýta)
3 vejce
4 lžíce oleje
4 lžíce maggi
2 lžičky worcesteru
2 lžičky moučkového cukru
2 lžičky pálivé papriky
1 velký pórek
1 červená cibule na ozdobu

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme ho do nálevu, který jsme připravili smícháním vajec, oleje a všeho výše uvedeného koření. Pečlivě promícháme, misku s naloženým masem přikryjeme fresh fólií a necháme v chladnu (nejlépe dole v ledničce) uležet alespoň 24 hodin. Druhý den rozpálíme na pánvi trochu oleje a celou misku s naloženým masem na pánev vyklopíme. Restujeme asi 10 minut, potom přidáme na kolečka nakrájený pórek a promícháme. Za občasného míchání opékáme ještě několik minut - stačí, až pórek změkne. Podáváme s rýží, bílým chlebem či hranolky. Ozdobíme kolečky červené cibule.
Poznámka:
Nemáme-li pórek, můžeme jej nahradit dvěma hrstmi nakrájené cibule. Není to však úplně ono. Také pálivá paprika se dá nahradit tabascem či chilli kořením.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 968x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čínský meč


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist