Játrové jehly

Suroviny

400 g vepřových jater
200 g šunkového salámu
2 cibule
2 velká jablka
sůl
olej
kečup

recept nemá fotografii

Postup

Opraná a osušená vepřová játra si nakrájíme na menší plátky. Jablka oloupeme a také nakrájíme na plátky asi 4 mm silné. Cibuli rozkrojíme na čtvrtky a rozebereme na lístečky. Kolečka krájeného šunkového salám překrojíme na poloviny. Takto připravené suroviny napichujeme na jehly či na špejle, střídáme cibuli, játra, jablka, přeložené půlkolečko salámu. Připravené špízy lehce okořeníme mletým pepřem a pokud je budeme grilovat, pokapeme je trochou oleje. Druhou možností je, opéci je po všech stranách na rozpáleném tuku (olej, sádlo). Podáváme je s bramborem a pokapeme je kečupem. Zeleninová obloha např. jako je na obrázku, není rozhodně na závadu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 425x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Játrové jehly


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist