Kapr na modro pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
600 g kapra
120 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
sůl
ocet
citrónová šťáva
rostlinný olej
Postup
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky, opečeme na oleji, zalijeme vodou a osolíme. Do vařícího vývaru se zeleninou vložíme porce očištěného kapra, asi 10 minut povaříme, odstavíme a necháme ho několik minut dojít. Kapra pak opatrně vyjmeme a servírujeme pokapaného citrónem a olejem.
Celkem: energetická hodnota 3161 kJ, sacharidy 17 g, tuk 30 g, bílkoviny 98 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 341x
Komentáře receptu Kapr na modro pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!