Nealkoholický punč
Suroviny
4 nálevové sáčky ovocného čaje
1 pomeranč
1 jablko
500 ml červené hroznové šťávy
1 balíček koření na svařené víno
1 lžíce rozinek
3 lžíce medu
2 lžíce cukru
Postup
Čajové sáčky přelijeme 2 l vroucí vody a necháme asi 5 minut pod pokličkou vylouhovat. Pomeranč a jablko oloupeme. Pomeranč nakrájíme na plátky a ty rozčtvrtíme. Jablko nakrájíme na osminky, zbavíme jádřince a pokrájíme na kousky. Ovoce, hroznovou šťávu, koření na svařené víno a rozinky přidáme do čaje a necháme přejít varem. Sáčky vyjmeme, punč osladíme medem a cukrem a ještě horký lijeme do sklenic na punč.
Poznámka:
Je z toho asi 12 sklenic.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 826x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Nealkoholický punč
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!