Květákový salát s vejci
Suroviny
400 g květáku
50 g másla
2 vejce natvrdo
50 g šunky
20 g strouhanky
sůl
zelená petrželka
Postup
Očištěný a omytý květák uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Po vychladnutí ho rozebereme na růžičky, stonky posekáme na špalíčky. Natvrdo uvařená vejce nasekáme, šunku pokrájíme na proužky. Strouhanku opražíme na másle. Všechny suroviny promícháme a ozdobíme nasekanou zelenou petrželkou.
Poznámka: Místo květáku lze použít i brokolici.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 419x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Květákový salát s vejci
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!